FI
| LOGIN
×
 

 

 

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

 

WEDDING BOUQUET

osta nyt

WEDDING BOUQUET

Hääunelmien toteutuessa...! Uudet hääkimppumme muistuttavat sinua elämäsi ihanimmasta päivästä useiden vuosien ajan! Kuuluisat pitkäikäiset FLEURS DE PARIS -ruusut ovat nyt saatavissa myös kahdessa morsiuskimppumallissa.

Hääkimppumme ovat saatavissa neljällä eri värisellä ruusulla joko klassisena mallina ruusun terälehdillä tai yhdistettynä aidon, säilötyn eukalyptuksen kanssa. Valmistamme morsiuskimput erityistä päivääsi varten käsin, huolellisesti ja yksityiskohtia kunnioittaen kauniimmista ecuadorilaisista ruusuista.
Voit sovittaa satiininauhan värin hääpukusi kanssa yhteen sopivaksi valitsemalla värisävyksi joko Pure White tai Ivory. Voit säilyttää morsiuskimppuasi vihkimisen jälkeen mukana toimitetussa FLEURS DE PARIS -vaasissa ja pitää hääpäiväsi näin aina mielessäsi.

Heittämiseen morsiuskimppu ei kuitenkaan sovellu – suosittelemmekin käyttämään tätä perinnettä varten tuoretta kimppua.

FLEURS DE PARIS – Feelings Forever.

 

Häihin – FLEURS DE PARIS

FLEURS DE PARIS on kukkaloistossaan upea kumppani teille ja vieraillenne kauneimpana päivänänne – Infinity-ruusuasetelmat.

Koristeeksi tai ainutlaatuiseksi lahjaksi vieraille – asetelmamme tekevät häistä todeksi tulleen unelman niin teille kuin vieraillekin.

”Aitoja, kestäviä ruusuja – ajatonta & tyylikästä.”

Pitkävartiset Infinity-ruusut, hienostuneet Minit ja Luxe-asetelmat tyylikkäissä hattulaatikoissa – FLEURS DE PARIS’n Infinity-ruusut viimeistelevät häät laadukkaalla kauneudellaan.

 

Morsiusparille –
THE COFFEE TABLE COLLECTION

Haluaisitko ilahduttaa morsianta vuosia kestävällä lahjalla ja tehdä parin suuresta päivästä unohtumattoman?

Coffee Table Collection -mallistomme herkissä pastellisävyissä on oikea valinta unohtumattomaksi lahjaksi.

Yhdessä herkkien eukalyptuslehtien kanssa Coffee Table Collection -mallisto, joka on saatavissa pastellisävyissä Pink, Peach ja Ivory, on henkeäsalpaava aitojen, kestävien ruusujen ja kukkien kokonaisuus.

 

WEDDING EDITION

COFFEE TABLE COLLECTION

osta nyt

MINI

INFINITY COLLECTION

osta nyt

Hääjuhlaan –
Enemmän kuin vain koriste

Kuvittele pöytäkoriste, joka on paitsi ainutlaatuisen kaunis myös kestävä.

”Jokainen ruusu on luonnon yksittäiskappale.”

Aidot ruusumme ovat kestäviä luonnollisen ja käsityönä toteutetun prosessin ansiosta. Näin ne tuottavat vieraillesi iloa vuosikausia upeine kukkineen.

 

Vieraille –
”Mini” laadukkaaksi lahjaksi

Pieni huomionosoitus, pitkä ilo! Mini-asetelmamme sopivat täydellisesti vieraslahjaksi, ja huomionosoitus vieraille viimeistelee häänne upeasti.

Pelkistettyä, klassista ja tyylikästä – sekä Rosé Gold Collection herkillä metallisilla yksityiskohdillaan että Infinity Collection -mallistomme mustavalkoinen klassikko sopivat mahtavasti kaikkiin hääteemoihin.
Kun ostat vähintään 20 Mini-asetelmaa, ne voidaan räätälöidä yksilöllisesti. Lähetä kyselysi osoitteeseen wedding@fleursdeparis.com

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox rose gold collection

MINI

ROSÉ GOLD COLLECTION

osta nyt

 

 

 

 


Löydä meidät täältä

Tilaa uutiskirje täältä

Maksu etukäteen

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postiosoite:
Sophie-Charlotten-Straße 92
14059 Berlin

info@fleursdeparis.fi