FI
| LOGIN
×
 

Tietosuojailmoitus

Tietosuojaseloste

Mikäli jälkeenpäin ei ilmoiteta muuta, ei henkilötietojesi antaminen ole lakisääteinen tai sopimukseen perustuva eikä sitä vaadita sopimuksen solmimiseen. Sinä et ole velvollinen antamaan tietoja. Kieltäytymisellä ei ole mitään seurauksia. Tämä on voimassa vain, mikäli seuraavissa valmistustoimenpiteissä ei ilmoiteta muuta. ”Henkilötietoja” ovat kaikki tiedot, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä.

Tietoa rekisterinpitäjästä
Tietojenkäsittelystä tällä verkkosivulla vastaa:
Fleurs de Paris Deutschland GmbH

edustajina toimitusjohtajat Viktoria Frister, Christian Frister

Sophie-Charlotten-Straße 92
14059 Berlin 
Saska
Puhelin: +49 30 12084350 (ma–pe, klo 9–17)   
Faksi: +49 30-120843599
Sähköposti: info@fleursdeparis.fi

Rekisterioikeus: Charlottenburgin käräjäoikeus (Amtsgericht Charlottenburg), kaupparekisterinumero HRB 175543 B

Rekisterinpitäjä on luonnollinen tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen (esim. nimien, sähköpostiosoitteiden ym.) käsittelyn tarkoituksesta ja keinoista.

Tietosuojavaltuutettu

Olemme nimenneet yrityksellemme tietosuojavaltuutetun.
Teresa Ceczka
c/o Fleurs de Paris Deutschland GmbH
Sophie-Charlotten-Straße 92
14059 Berlin
Saksa

Sähköposti: tietosuojailmoitus@fleursdeparis.fi

Palvelimen lokitiedostot
Voit vierailla sivustollamme ilmoittamatta henkilötietojasi. Verkkoselaimesi välittää käyttötietoja joka kerta, kun käyt verkkosivustollamme, ja ne tallennetaan protokollatietoihin (palvelimen lokitiedostot). Näihin tallennettuihin tietoihin kuuluvat esim. näytölle avatun sivun nimi, päivämäärä ja avauksen kellonaika, siirretty tietomäärä ja tiedusteleva palveluntarjoaja. Näiden tietojen tehtävänä on taata verkkosivustomme häiriötön toiminta ja tarjouksemme parantaminen. Näiden tietojen kohdistaminen tiettyyn henkilöön ei ole mahdollista.

Kerääminen ja käsittely käytettäessä yhteydenottolomaketta
Käyttäessäsi yhteydenottolomaketta keräämme henkilötietojasi (nimi, sähköpostiosoite, ilmoitusteksti) vain sinun meille antamassasi laajuudessa. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on yhteydenotto. Lähettämällä viestisi suostut välitettyjen tietojen käsittelyyn. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1a perusteella suostumuksellasi.
Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ilmoittamalla siitä meille, ilman että se vaikuttaisi suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain kyselysi käsittelyyn. Tietosi poistetaan tämän jälkeen, mikäli et ole antanut lupaa niiden jatkokäsittelyyn ja -käyttöön.

Google reCAPTCHA:n käyttö
Käytämme verkkosivustollamme reCAPTCHA-palvelua, jota ylläpitää Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Kyselyn tehtävänä on erottaa, onko tietojen syöttäjä ihminen vai automatisoitu, koneellinen käsittely. Kysely pitää sisällään IP-osoitteen lähetyksen ja tarvittaessa muiden Googlen tarvitsemien tietojen lähetyksen reCAPTCHA-palvelua varten. Tätä tarkoitusta varten syöttämäsi tiedot välitetään Googlelle, jossa niitä käytetään edelleen. Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan Unionin jäsenvaltioiden sisällä tai muissa Euroopan talousalueen sopimuksen piiriin kuuluvissa sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Yhdysvalloissa olevalle Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivuston toiminnasta vastaava on antanut Googlelle tehtäväksi käyttää näitä tietoja arvioimaan kuinka käytät tätä palvelua. reCAPTCHA:n puitteissa palvelimeltasi välitettyä IP-osoitetta ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin. Tietosi välitetään tässä yhteydessä tarvittaessa myös Yhdysvaltoihin. Tietojenvälittämiselle Yhdysvaltoihin on olemassa Euroopan Komission päätös tietosuojan riittävyydestä, ”Privacy Shield”. Google on osallisena ”Privacy Shield:issä” ja noudattaa sen määräyksiä. Vahvistamalla kyselyn suostut tietojesi käsittelyyn. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1a perusteella suostumuksellasi. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi, ilman että se vaikuttaisi suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.
Lisätietoa Google reCAPTCHA:sta sekä siihen kuuluvasta tietosuojaselosteesta löydät osoitteesta:
https://www.google.com/­privacy/ads/

Asiakastili
Asiakastiliä avattaessa keräämme henkilötietosi sen yhteydessä ilmoitetussa laajuudessa. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on parantaa ostoskokemustasi ja helpottaa tilauksen tekemistä. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1a perusteella suostumuksellasi. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ilmoittamalla siitä meille, ilman että se vaikuttaisi suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Asiakastilisi poistetaan sen jälkeen.

Henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen tilauksen yhteydessä
Tilauksen yhteydessä keräämme ja käytämme henkilötietojasi vain, mikäli se on tarpeellista tilauksesi toteuttamista ja tekemistä varten sekä kyselyjesi käsittelemiseksi. Sopimuksen solmimista varten on tarpeellista, että tiedot ovat käytettävissämme. Emme voi solmia sopimusta, mikäli tiedot eivät ole käytettävissämme. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1b perusteella ja sitä tarvitaan, jotta voimme täyttää kanssasi tehdyn sopimuksen. Emme anna tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista lupaasi. Poikkeuksena tästä ovat ainoastaan palvelukumppanimme, joita tarvitsemme sopimussuhteen solmimiseen tai palveluntarjoajat, joita me käytämme henkilötietojen käsittelyyn. Tämän tietosuojaselosteen kulloisessakin lausekkeessa mainittujen vastaanottajien lisäksi näitä ovat esimerkiksi seuraaviin kategorioihin kuuluvat vastaanottajat: postituspalveluntarjoajat, maksupalveluntarjoajat, tavaranhallintapalveluntarjoajat, tilauksen käsittelyä varten olevat palveluntarjoajat, verkkoisännöintipalvelu, IT-palveluntarjoajat ja suoratoimittajat. Kaikissa tapauksissa noudatamme ehdottomasti lakisääteisiä määräyksiä. Tiedonsiirron laajuus rajoittuu minimiin.

Sähköpostiosoitteen käyttö uutiskirjeiden lähetystä varten
Käytämme sähköpostiosoitettasi sopimuksesta riippumatta ainoastaan omiin mainontatarkoituksiimme uutiskirjeen lähettämistä varten, mikäli olet tämän nimenomaisesti hyväksynyt. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1a perusteella suostumuksellasi. Voit milloin tahansa perua suostumuksen, ilman että se vaikuttaisi suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Voit peruuttaa uutiskirjeen milloin tahansa käyttämällä uutiskirjeessä olevaa vastaavaa linkkiä tai lähettämällä meille viestin peruutuksesta. Sähköpostiosoitteesi poistetaan tämän jälkeen jakelulistalta.

Tietosi luovutetaan tämän yhteydessä edelleen sähköpostimarkkinoinnista vastaavalle palveluntarjoajalle henkilötietojen käsittelyn puitteissa. Tietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille.

Sähköpostiosoitteen luovutus toimituksesta vastaavalle yritykselle lähetyksen seuraamista varten
Luovutamme sähköpostiosoitteesi sopimuksen puitteissa kuljetusliikkeelle, mikäli olet hyväksynyt sen nimenomaisesti tilausta tehdessäsi. Luovutuksen tarkoituksena on informoida sinua sähköpostilla tilauksesi kuljetusvaiheista. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1a perusteella suostumuksellasi. Voit milloin tahansa perua suostumuksen ilmoittamalla siitä meille tai kuljetusliikkeelle, ilman että se vaikuttaisi suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Tietojen kerääminen ja käsittely luottokelpoisuutta tarkistettaessa
Mikäli kyse on luottokaupasta, esim. maksettaessa laskulla tai tiliveloituksella, pidätämme itsellämme oikeuden pyytää tarvittaessa tietoa luottokelpoisuudestasi matemaattistilastollisella menetelmällä käyttämällä (tästä puuttuu firman nimi). Tässä yhteydessä välitämme luottokelpoisuuden tarkistamista varten tarvittavat henkilötiedot sinne ja käytämme maksuhäiriön tilastollisesta todennäköisyydestä saatuja tietoja tehdäksemme harkitun päätöksen sopimussuhteen perustamisesta, solmimisesta tai päättämisestä. Luottokelpoisuustiedot voivat sisältää todennäköisyysarvoja (pistearvoja), jotka lasketaan tieteellisesti hyväksytyn matemaattistilastollisen menetelmän perusteella ja joiden laskemisessa käytetään muun muassa osoitetietoja. Suojattavat etusi huomioidaan lakisääteisten määräysten mukaisesti. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on luottokelpoisuuden tarkistaminen, jotta sopimuksen solmiminen voidaan käynnistää. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella oikeutettujen etujen suojaamiseksi maksun laiminlyönniltä, mikäli kyse on luottokaupasta. Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan, ilmoittamalla siitä meille. Sopimuksen solmimista varten on tarpeellista, että tiedot haluamastasi maksutavasta ovat käytettävissämme. Emme voi solmia sopimusta, mikäli tiedot valitsemastasi maksutavasta eivät ole käytettävissämme.

PayPalin käyttö
Kaikkiin PayPal-siirtoihin sovelletaan PayPal-tietosuojaselostetta. Tämä löytyy osoitteesta https://www.paypal.com/de/­webapps/mpp/ua/privacy-prev­?locale.x=de_DE

Evästeet
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka internet-selain tallentaa käyttäjän tietokonejärjestelmään. Eväste voidaan tallentaa käyttäjän käyttöjärjestelmään, kun käyttäjä avaa jonkin verkkosivuston. Tämä eväste sisältää tyypillisen merkkijonon, joka mahdollistaa palvelimen selvän tunnistamisen, kun verkkosivusto avataan uudelleen. Käytämme evästeitä tarkoituksenamme tehdä tarjonnastamme käyttäjäystävällisempää, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Lisäksi evästeiden avulla järjestelmämme tunnistavat selaimesi myös sen jälkeen, kun olet vaihtanut sivua, ja tarjoavat sinulle palveluita. Joitakin verkkosivustomme toimintoja ei voida tarjota ilman evästeiden käyttöä. Niitä varten on tarpeellista, että selain tunnistetaan myös sivunvaihdon jälkeen.
Sen lisäksi käytämme verkkosivustollamme evästeitä siinä tarkoituksessa, että voisimme analysoida sivustollamme vierailleiden selauskäyttäytymistä.
Edelleen käytämme evästeitä voidaksemme lähestyä sivustolla vierailleita myöhemmin muilla verkkosivustoilla kohdennettujen, heitä kiinnostavien mainosten avulla. Käsittely tapahtuu Saksan lain TMG: 15 § (3) sekä EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella oikeutettujen etujen suojaamiseksi edellä mainituissa tarkoituksissa.
Tällä tavalla kerätyt tietosi salataan teknisten toimenpiteiden avulla. Tietojen kohdistaminen sinuun henkilökohtaisesti ei siksi ole enää mahdollista. Tietoja ei tallenneta yhdessä muiden henkilötietojesi kanssa.
Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan.
Evästeet tallennetaan tietokoneellesi. Näin voit kontrolloida evästeiden käyttöä. Valitsemalla verkkoselaimellesi vastaavat tekniset asetukset voit estää evästeiden tallennuksen ja niiden sisältämän tiedon siirtämisen. Jo tallennetut evästeet voidaan poistaa milloin tahansa. Huomautamme kuitenkin, että et sen jälkeen tarvittaessa voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja kokonaisuudessaan. Lisäksi sivustomme käyttää myös kolmannen osapuolen evästeitä (ulkopuolisilta palveluntarjoajilta). Voit määrittää myös nämä haluamallasi tavalla selaimen asetuksista ja esim. estää kolmannen osapuolen evästeiden vastaanottamisen. Haluamme muistuttaa myös tässä tapauksessa, että estäminen voi rajoittaa sivuston toimintoja.
Alla olevista linkeistä löydät tietoa siitä, miten voit hallinnoida evästeitä tärkeissä selaimissa (mm. poistaa käytöstä):
Chrome Browser: https://support.google.com/­accounts/answer/61416?hl=de
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/­de-de/help/17442/windows-internet-­explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/­evasteiden-paalle-ja-poiskytkeminen
Safari: https://support.apple.com/de-de/­guide/safari/manage-cookies-and-­website-data-sfri11471/mac

Google Analyticsin käyttö
Käytämme verkkosivustollamme Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jota ylläpitää Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on analysoida tätä verkkosivustoa ja siellä käyviä vierailijoita. Lisäksi Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston toiminnasta vastaavan toimeksiannosta arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnoista ja tarjotakseen verkkosivuston toiminnasta vastaavalle muita palveluja, jotka liittyvät verkkosivustojen ja internetin käyttöön. Google ei yhdistä Google Analyticsin puitteissa selaimeltasi välitettyä IP-osoitetta muihin tietoihin.
Google Analytics käyttää evästeitä, jotka mahdollistavat käyttämäsi verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeiden avulla saadut tiedot siitä, miten käytät tätä verkkosivustoa, lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Tällä verkkosivustolla IP-osoitteen muuttaminen nimettömäksi on aktivoitu. Sen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan Unionin jäsenvaltioiden sisällä tai muissa Euroopan talousalueen sopimuksen piiriin kuuluvissa sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja lyhennetään siellä. Tietosi välitetään tarvittaessa myös Yhdysvaltoihin. Tietojenvälittämiselle Yhdysvaltoihin on olemassa Euroopan Komission päätös tietosuojan riittävyydestä. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella olevista oikeutetuista eduista muodostaa verkkosivusto tarvetta vastaavaksi ja kohdennetuksi. Sinulla on oikeus henkilökohtaiseenerityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan.
Voit estää evästeiden tallentamisen valitsemalla vastaavat tekniset asetukset selainohjelmistostasi. Huomautamme kuitenkin siitä, että tässä tapauksessa et tarvittaessa voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja kokonaisuudessaan. Voit lisäksi estää evästeen luomien ja verkkosivuston käyttöösi liittyvien tietojen (sis. IP-osoitteesi) keruun Googlelle sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta käytettävissä olevan selaimen laajennuksen: [https://tools.google.com/­dlpage/gaoptout?hl=de]. Voit asettaa Opt-Out-evästeen estääksesi Google Analyticsin suorittaman keräyksen kaikilta laitteiltasi. Opt-Out-evästeet estävät tietojesi keräämisen, kun vierailet seuraavan kerran tällä sivustolla. Sinun täytyy asettaa Opt-Out kaikkiin käyttämiisi järjestelmiin ja kaikille käyttämillesi laitteille, jotta se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti. Aseta Opt-Out-eväste klikkaamalla tästä: Google Analytics deaktivieren

Lisätietoa käyttöehdoista ja tietosuojasta löydät osoitteesta
https://www.google.com/­analytics/terms/de.html bzw. unter
https://www.google.de/­intl/de/policies/.

Google Inc.:in uudelleenmarkkinointi- tai ”samanlaiset kohderyhmät” -toiminnon käyttö
Käytämme verkkosivustollamme uudelleenmarkkinointi- tai ”Samanlaiset kohderyhmät” -toimintoa, jota ylläpitää Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Tämän toiminnon tarkoituksena on analysoida vierailijoiden käyttäytymistä ja kiinnostuksen kohteita.
Google käyttää evästeitä verkkosivuston käytön analysointiin, mikä on perustana kiinnostukseen liittyvien mainosten laatimiseen. Evästeiden avulla rekisteröidään verkkosivuston vierailut sekä anonymisoidut tiedot verkkosivuston käytöstä. Verkkosivuston vierailijoiden henkilötietoja ei tallenneta. Jos vierailet seuraavaksi toisella Google Display -verkoston verkkosivustolla, näytetään sinulle mainoksia, jotka suurella todennäköisyydellä huomioivat aikaisemmin avatut tuote- ja tietoalueet.
Tietosi välitetään tässä yhteydessä tarvittaessa myös Yhdysvaltoihin. Tietojenvälittämiselle Yhdysvaltoihin on olemassa Euroopan Komission päätös tietosuojan riittävyydestä.
Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella muodostuneista oikeutetuista eduista lähestyä verkkosivuston vierailijoita kohdistetulla mainonnalla, samalla kun palveluntarjoajan verkkosivuston vierailijoille näytetään yksilöllisiä, kiinnostuksiin liittyviä mainoksia, jos he vierailevat toisella Google Display -verkoston verkkosivustolla.
Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan. Sitä varten voit poistaa käytöstä Googlen käyttämät evästeet pysyvästi, klikkaamalla seuraavaa linkkiä ja lataamalla sekä asentamalla siellä olevan laajennuksen: https://support.google.com/­ads/answer/7395996?hl=fi
Vaihtoehtoisesti voit deaktivoida evästeiden käytön kolmannen osapuolen avulla avaamalla Network Advertising Initiativen deaktivointisivun osoitteessa https://www.networkadverti­sing.org/choices/ ja muuttaa siellä mainitun Opt-Outiin ohjaavan tiedon. Lisätietoa Googlen uudelleenmarkkinoinnista sekä siihen kuuluvasta tietosuojaselosteesta löydät osoitteesta: https://www.google.com/­privacy/ads/

Google Adwords Conversion-Tracking:in käyttö
Käytämme verkkosivustollamme ”Google AdWords” -verkkomainontaohjelmaa ja tämän puitteissa Conversion-Tracking-tuloksenseurantatyökalua (kävijätoimintojenarviointi). Google Conversion Tracking on analysointipalvelu, jota ylläpitää Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”). Kun klikkaat jotain Googleen yhdistettyä ilmoitusta, asetetaan tietokoneellesi eväste Conversion-Tracking-työkalua varten. Nämä evästeet ovat voimassa rajoitetun ajan, eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden tehtävänä ole käyttäjän henkilökohtainen tunnistaminen. Jos käyt tietyillä verkkosivustomme sivuilla eikä evästeen voimassaoloaika ole vielä päättynyt, voimme me ja Google tunnistaa, että olet klikannut ilmoitusta ja sinut on ohjattu edelleen tälle sivulle. Jokainen Google AdWords -asiakas saa eri evästeen. Näin ei ole olemassa sitä mahdollisuutta, että evästeitä voitaisiin seurata AdWords -asiakkaitten verkkosivustojen kautta.
Niiden tietojen perusteella, joita Conversion-evästeiden avulla hankitaan, laaditaan Conversion-tilastoja. Tässä yhteydessä saamme tietoomme niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat klikanneet mainostamme ja jotka on ohjattu edelleen Conversion-tunnisteella varustetulle sivulle. Emme saa kuitenkaan sellaista tietoa, jonka avulla käyttäjä voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella muodostuneista oikeutetuista eduista kohdennettuun mainontaan ja tämän mainonnan vaikutuksen ja tehokkuuden analysointiin.
Sinulla on oikeus henkilökohtaiseenerityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan.
Lisäksi voit estää evästeiden tallennuksen valitsemalla selainohjelmistollesi vastaavat tekniset asetukset. Huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et sen jälkeen tarvittaessa voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja kokonaisuudessaan. Sen jälkeen sinua ei merkitä enää Conversion-Tracking-tilastoihin.
Lisäksi voit deaktivoida Googlessa mainonnan asetuksissa sinulle personoidun mainonnan. Ohjeet siihen löytyvät osoitteesta https://support.google.com/­ads/answer/2662922?hl=fiLisäksi voit deaktivoida evästeiden käytön kolmannen osapuolen avulla avaamalla Network Advertising Initiativen deaktivointisivun osoitteessa https://www.networkadverti­sing.org/choices/ ja muuttaa siellä mainitun Opt-Outiin ohjaavan tiedon.
Lisätietoa sekä Googlen tietosuojaselosteen löydät osoitteesta: https://policies.google.com/­privacy?gl=fi

Facebookin uudelleenmarkkinoinnin käyttö
Käytämme verkkosivustollamme ”Custom Audiences” -uudelleenmarkkinointitoimintoa, jonka ylläpitäjä on Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; ”Facebook”).
Tämän toiminnon tarkoituksena on lähestyä verkkosivuston vierailijoita tavoitteellisesti kiinnostusten mukaisella mainonnalla Facebookin sosiaalisessa verkossa.
Sitä varten verkkosivulle on asennettu Facebookin uudelleenmarkkinointi-tunniste. Tämän tunnisteen avulla luodaan verkkosivulla vierailtaessa suora yhteys Facebook-palvelimeen. Tämän avulla Facebook-palvelimelle ilmoitetaan, millä sivuillamme olet vieraillut. Facebook kohdistaa tämän tiedon henkilökohtaiseen Facebook-tiliisi. Mikäli sitten vierailet Facebookin sosiaalisessa verkostossa, näytetään sinulle personoituja, omien kiinnostustesi mukaisia Facebook-mainoksia. Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella muodostuneista oikeutetuista eduista edellä mainittuihin tarkoituksiin.
Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan.
Lisäksivoit deaktivoida ”Custom Audiences” -uudelleenmarkkinointitoiminnon tässä. Sitä varten sinun täytyy olla kirjautuneena Facebookiin. deaktivieren. Lisätietoa Facebookin keräämistä ja käyttämistä tiedoista, sinun tätä koskevista oikeuksista ja oman yksityisyytesi suojaamismahdollisuuksista löydät Facebookin tietosuojaselosteesta osoitteessa https://www.facebook.com/­about/privacy/

Google AdSense:n käyttö
Käytämme verkkosivustollamme AdSense-toimintoa, jonka ylläpitäjä on Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).
Tämän toiminnon tarkoituksena on vuokrata mainostilaa verkkosivustolla ja lähestyä vierailijoita näissä tiloissa tavoitteellisesti kiinnostuksenmukaisella mainonnalla.
Tämän toiminnon avulla palveluntarjoajan verkkosivuston vierailijoille näytetään henkilökohtaisia, kiinnostuksenmukaisia mainoksia Google Display -verkostosta. Google käyttää evästeitä, jotka mahdollistavat käyttämäsi verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeen avulla saadut tiedot siitä, miten käytät tätä verkkosivustoa, lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Google siirtää nämä tiedot tarvittaessa kolmannelle osapuolelle, mikäli se on lakisääteisesti määrätty tai mikäli kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen toimeksiannosta. Google ei missään tapauksessa yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tietoihin.
Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella muodostuneista oikeutetuista eduista edellä mainittuihin tarkoituksiin.
Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan.
Sitä varten voit poistaa käytöstä Googlen käyttämät evästeet pysyvästi klikkaamalla seuraavaa linkkiä ja lataamalla sekä asentamalla siellä olevan laajennuksen: https://support.google.com/­ads/answer/7395996?hl=de.
Lisäksi voit deaktivoida evästeiden käytön kolmannen osapuolen avulla avaamalla Network Advertising Initiativen deaktivointisivun osoitteessa https://www.networkadverti­sing.org/choices/ ja muuttaa siellä mainitun Opt-Outiin ohjaavan tiedon.
Voit estää evästeiden tallentamisen myös valitsemalla vastaavan asetuksen selainohjelmistostasi. Huomautamme kuitenkin siitä, että tässä tapauksessa et tarvittaessa voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja kokonaisuudessaan. Lisätietoa sekä Googlen tietosuojaselosteen löydät osoitteesta:
https://www.google.com/­policies/technologies/ads/, https://www.google.de/­policies/privacy/

Pinterestin käyttö
Käytämme Pinterest Inc. -yrityksen (808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA) sosiaalisen median Pinterest-verkoston Pinterest-Pixeliä. Verkkosivun käyttäjien käyttäytymistä voidaan analysoida tätä toimintoa käyttävien Internet-sivujen lataamisen yhteydessä. Pinterest-Pixelin käytön myötä käytetään myös evästeitä.
Lisätietoja tietojesi käyttötarkoituksesta, laajuudesta, käsittelystä ja käytöstä sekä oikeuksistasi ja asetusmahdollisuuksista yksityisyytesi suojaamiseksi löydät osoitteesta: https://policy.pinterest.com/­en/privacy-policy.

Criteon tietosuojaseloste
Criteon (Criteo GmbH, Unterer Anger 3, 80331 München) uudelleenmarkkinointiteknologia kerää verkkosivustollamme tietoa verkkosivuston kävijöiden selauskäyttäytymisestä markkinointitarkoituksiin täysin nimettömässä muodossa ja käyttää tätä varten evästeitä.
Criteo voi tällä tavoin analysoida selauskäyttäytymistä ja näyttää myöhemmin kohdennettuja tuotesuosituksia sopivan mainosbannerin muodossa muilla sivustoilla vierailun yhteydessä. Nimettömiä tietoja ei voida käyttää missään tapauksessa verkkosivuston kävijöiden henkilökohtaiseen tunnistamiseen.
Criteon keräämiä tietoja käytetään ainoastaan mainonnan kehittämiseen. Jokaisen näytetyn mainospalkin oikeassa alakulmassa on pieni ”i” (info), joka aukeaa viemällä hiiren osoitin sen päälle ja jota painamalla käyttäjä välitetään sivustolle, jossa kerrotaan järjestelmästä ja tarjotaan opt-out-vaihtoehto. Kun opt-out-vaihtoehtoa painetaan, asetetaan opt-out-eväste, joka estää tämän palkin näyttämisen jatkossa.
Tietoja ei käytetä muuhun eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Voit tutustua Criteon verkkosivustolla tarkemmin yleiseen tietosuojakäytäntöön (https://www.criteo.com/de/­insights/eu-datenschutz-grund­verordnung-criteo-ist-bereit/) ja kieltää selauskäyttäytymisen (https://www.criteo.com/­de/privacy/) nimettömän analysoinnin (opt-out).

Live-Chat -järjestelmän ”Zendesk Chat” käyttö
Käytämme verkkosivustollamme Live-Chat-järjestelmää, jonka ylläpitäjä on Zendesk Inc. (1019 Market Street, 6th Floor, San Francisco, California 94103, USA; ”Zendesk”).
Järjestelmän tarkoituksena on sinun ja meidän välinen viestintä. Näistä tiedoista voidaan laatia salattu käyttäjäprofiili. Siihen käytetään evästeitä. Evästeet mahdollistavat verkkoselaimesi tunnistamisen.
Tietosi välitetään tässä yhteydessä tarvittaessa Yhdysvaltoihin. Tietojenvälittämiselle Yhdysvaltoihin on olemassa Euroopan Komission päätös tietosuojan riittävyydestä. Mikäli Zendesk välittää tiedot kolmansiin maihin, joiden kanssa ei ole olemassa tietosuojan tason riittävyyttä koskevaa päätöstä, tapahtuu siirto yritystä koskevien sitovien sääntöjen perusteella EU:n tietosuoja-asetuksen artiklan 47 mukaisesti. Nämä säännöt löytyvät osoitteista https://d1eipm3vz40hy0.cloud­front.net/pdf/ZENDESK - BCR­ Processor Policy.pdf ja https://d1eipm3vz40hy0.cloud­front.net/pdf/ZENDESK-BCR-­Controller-Policy.pdf.
Käsittely tapahtuu EU:n tietosuoja-asetuksen, artiklan 6, kohdan 1f perusteella muodostuneista oikeutetuista eduista suoraan asiakasviestintään.
Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan.
Voit estää evästeiden tallennuksen selainohjelmistosi vastaavien teknisten asetusten avulla. Huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et sen jälkeen tarvittaessa voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja kokonaisuudessaan.
Lisätietoa Zendeskin keräämistä ja käyttämistä tiedoista, sinun näitä koskevista oikeuksista ja oman yksityisyytesi suojaamismahdollisuuksista löydät Zendeskin tietosuojaselosteesta osoitteessa https://www.zendesk.com/­company/customers-partners/­privacy-policy/.

Sosiaalisten laajennusten käyttö ”Shariff”:in avulla
Käytämme verkkosivustollamme sosiaalisten verkostojen laajennuksia. Jotta voit säilyttää kontrollin tiedoistasi, käytämme tietosuojattuja ”Shariff”-toimintoa.
Ilman sinun nimenomaista hyväksymistäsi sosiaalisten verkostojen palvelimille ei luoda yhteyttä eikä tietoja välitetä. ”Shariff” on tietokonelehti c’t:n asiantuntijoiden kehittämä. Se parantaa yksityisyyttä verkossa ja korvaa sosiaalisten verkostojen tavalliset ”Jaa”-painikkeet. Lisätietoa Shariff-projektista löydät osoitteesta https://www.heise.de/ct/artikel/­Shariff-Social-Media-Buttons-mit-­Datenschutz-2467514.html. Kun klikkaat painikkeita, ilmestyy näytölle ponnahdusikkuna, jonka kautta voit kirjautua sisään kullekin palveluntarjoajalle. Vasta tämän aktiivisen sisäänkirjautumisen jälkeen muodostetaan suora yhteys sosiaalisiin verkostoihin.
Kirjautumalla sisään annat suostumuksesi tietojesi siirtämiseen kulloisellekin sosiaalisen median palveluntarjoajalle. Tämän yhteydessä välitetään mm. sekä IP-osoitteesi että tieto siitä, millä sivuillamme vierailit. Jos olet samanaikaisesti yhteydessä yhteen tai useampaan sosiaalisen verkoston tiliisi, kohdistetaan kerätyt tiedot myös vastaaviin profiileihisi. Voit estää tämän kohdistuksen vain siten, että kirjaudut ulos sosiaalisen median tileiltäsi, ennen kuin vierailet verkkosivustollamme ja aktivoit painikkeet. Seuraavassa mainitut sosiaaliset verkostot on yhdistetty toisiinsa ”Shariff”-toiminnon avulla.
Lisätietoa tietojen keräämisen ja käytön laajuudesta ja tarkoituksesta sekä sinun näitä koskevista oikeuksista ja oman yksityisyytesi suojaamismahdollisuuksista löydät palveluntarjoajien linkitetyistä tietosuojaselosteista.

Facebook, ylläpitäjä Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA)
https://www.facebook.com/­policy.php

Instagram, ylläpitäjä Instagram LLC. (1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA)
https://help.instagram.com/­155833707900388

Google Maps:in käyttö
Käytämme verkkosivustollamme GoogleMaps-karttojen upotukseen toimintoa, jonka ylläpitäjä on Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”).
Toiminto mahdollistaa maantieteellisen informaation ja interaktiivisten karttojen visuaalisen esittämisen. Google kerää, käsittelee ja käyttää sivuilla vierailleiden tietoja, kun he avaavat sellaisia sivuja, joihin GoogleMaps-karttoja on upotettu. Lisätietoa Googlen keräämistä ja käyttämistä tiedoista löydät Googlen tietosuojaselosteesta osoitteessa https://www.google.com/­privacypolicy.html. Siellä sinulla on myös mahdollisuus muuttaa tietosuojakeskuksessa asetuksiasi, niin että voit hallinnoida ja suojata Googlen käsittelemiä tietoja
Tietosi välitetään tässä yhteydessä tarvittaessa myös Yhdysvaltoihin. Tietojenvälittämiselle Yhdysvaltoihin on olemassa Euroopan Komission päätös tietosuojan riittävyydestä.
Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1f kohtaan. Sitä varten sinun täytyy selaimessasi kytkeä JavaScriptin käyttö pois päältä. Huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et tarvittaessa voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja kokonaisuudessaan, kuten esim. interaktiivisia karttoja.

Tallennuksen kesto
Kun sopimus on kokonaisuudessaan solmittu, tallennetaan tiedot ensin takuuajan keston ajaksi, sen jälkeen niin kauan, kuin lakisääteiset, erityisesti veroihin ja kaupankäyntiin liittyvät säilytysajat vaativat. Määräaikojen umpeutuessa tiedot poistetaan, mikäli et ole hyväksynyt tämän jälkeen jatkuvaa käsittelyä ja käyttöä.

Rekisteröidyn oikeudet
EU:n tietosuoja-asetuksen artikloiden 15-20 mukaisesti sinulla on seuraavat, lakisääteiset oikeudet: oikeus tietoon, oikaisuun, poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen, tietojen siirtämiseen.
Lisäksi sinulla on EU:n tietosuoja-asetuksen artiklan 21 kohdan 1 mukaan oikeus vastustaa käsittelyjä, jotka perustuvat EU:n tietosuoja-asetuksen artiklaan 6 kohtaan 1f, sekä käsittelyä suoramainonnan tarkoitukseen.
Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä. Yhteystiedot löydät julkaisutiedoistamme.

Valitusoikeus valvontaviranomaiselle
EU:n tietosuoja-asetuksen artiklan 77 mukaan sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle, jos olet sitä mieltä, että henkilötietojasi ei käsitellä lain mukaisesti.

viimeisin päivitys: 24.5.2018


Löydä meidät täältä

Tilaa uutiskirje täältä

Maksu etukäteen

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postiosoite:
Sophie-Charlotten-Straße 92
14059 Berlin

info@fleursdeparis.fi