FI
| LOGIN
×
 

TUOTEMERKIN TAKANA

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

TUOTEMERKIN TAKANA

FLEURS DE PARIS edustaa ajatonta eleganssia, naisellista charmia ja luksusta sen puhtaimmassa muodossa – tiettyä ”La Joie de Vivre” -henkeä.

Christian Frister (more...) ja Viktoria Frister perusti tuotemerkin Berliinissä vuonna 2016. Nimi sai inspiraationsa rakkaudesta ”valon kaupunkiin” ja elämän kauniisiin asioihin.

Alusta alkaen Viktoria on vuodattanut työhönsä kaiken intohimonsa floristiikkaa ja sisustussuunnittelua kohtaan kehittääkseen ainutlaatuisia tuotteita, jotka tuovat hymyn asiakkaiden huulille. Jokaisessa FLEURS DE PARIS -tuotteessa yhdistyvät korkeat laatuvaatimukset, innovatiivinen suunnittelu ja rakkaus yksityiskohtiin. Innovatiivisten prosessien tuloksena syntyvät kukkakoristeemme löytävät paikkansa kotoa vuodesta toiseen.

Ruusuasetelmien lisäksi valikoimaamme kuuluu nyt uusi upea FLEURS DE PARIS CANDLE COLLECTION, jonka kynttilät on valmistettu Ranskan tuoksupääkaupungissa, Grassessa.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

INFINITY COLLECTION

Infinity-asetelmamme koostuvat erittäin kauniista, aidoista ruusuista, jotka ovat saatavissa monissa eri väreissä. Kun kukat ovat kauneimmillaan, ne säilötään erityisellä, hellävaraisella menetelmällä. Näin ne säilyttävät luonnollisuutensa ja pysyvät kauniina useita vuosia.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

YKSILÖLLISTÄ MONIPUOLISUUTTA

Tarjoamme sinulle ruusuja yli 25 ainutlaatuisessa värissä – intensiivisistä herkkiin väreihin. Voit toteuttaa yksilöllisiä kimppuja, esim. tarkasti sisustuksesi mukaan. Saat vielä monipuolisempia vaihtoehtoja, jos tilaat räätälöidyn asetelman, jonka kokoamme sinulle mielellämme.

fleurs de paris rosen roses rosenbox schwarz rund

Infinity-ruusumme lähetetään kestävissä ja tyylikkäissä laatikoissa, jotka ovat saaneet inspiraationsa pariisilaisen haute couturen modisteilta. Voit käyttää laatikoita esilläpitoon tai lahjapakkauksena. Voit valita mustista ja valkoisista, pyöreistä ja kulmikkaista laatikoista.

 

LAATUA JA HUOLELLISUUTTA

FLEURS DE PARIS käyttää ainoastaan ruusuja, jotka ovat parasta laatua. Kokeneet floristit valitsevat ruusut huolellisesti ja tarkistavat jokaisen ruusun yksitellen ennen käsittelyä varmistaakseen, että se vastaa korkeita vaatimuksiamme. Vain silloin siitä tulee FLEURS-DE-PARIS-ruusu ja kokeneet ammattilaiset säilövät sen.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox weiss eckig

 

THE ROSÉ GOLD COLLECTION

Rosé Gold Collection -mallistomme yhdistää ajattoman kauniit hattulaatikot ruusukultaiseen hohtoon ja tarjoaa ehdottoman kodin kaunistuksen metallisella viimeistelyllä.

Voit valita valkoisista ja mustista asetelmista, jotka tuovat asuntoosi ripauksen glamouria ylellisellä ruusukultaisella koristelullaan. Ne muistuttavat yhdessä kestävien Infinity-ruusujemme kanssa aina elämän erityisistä hetkistä ja antavat mahdollisuuden elää niitä uudelleen.

Mallisto tarjoaa 11 erilaista väriä ja viisi kokoa, mukana myös uusi ”Petite Luxe” -vaihtoehtomme.

fleurs de paris rosen roses rosenbox rose gold collection

 


Löydä meidät täältä

Tilaa uutiskirje täältä

Maksu etukäteen

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postiosoite:
Egellsstraße 21
13507 Berlin

info@fleursdeparis.fi